poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 60

Содржина

Вјеројато сте пуно пута чули некога како се жали да му је пао имунитет. Честе су ситуације када вам добронамјерни пријатељи, или чланови обитељи, сугерирају да посегнете за неким чудотворним приправком који ќе вам оснажити имунитет. Дјелују ли такви приправци и чиме можемо потакнути обрамбене механизме нашег тијела дознајте у "Здрављу на квадрат".
У годишњем смо добу које за многе често значи прехладу и грлобољу. Осим боли, у грлу се јавља осјеќај као да је изгребано и грубо, може бити црвено, а понекад се јављају и проблеми с гутањем. Што узрокује грлобољу и како ју превенирати истражили су новинари "Здравља на квадрат".
Знате ли да се јачина боли мјери бодовном скалом од 1 до 10? Зубобоља би тако имала оцјену 7. Најчешќи се интензитет боли креќе измеѓу 4, 5, или 6. Је ли то довољна јачина боли да се потражи помоќ лијечника истражили смо у овотједном "Здрављу на квадрат".
Још увијек звучи необично, али и мушкарци могу обољети од рака дојке. Иако је тај карцином код њих заступљен свега 2 до 3 посто, број обољелих, нажалост, расте. "Здравље на квадрат" има причу.
У овотједном "Здрављу на квадрат" настављамо причу о зубним имплантатима. Новинари "Здравља на квадрат" истражили су од којих се материјала раде, како се имплантати одржавају и јесу ли они доживотно рјешење?
Родитељима мале дјеце упале уха нису ништа страно. Код одраслих се знатно рјеѓе јављају, али они који су имали проблема с упалом уха кажу да је бол уха као и бол зуба, меѓу најгорима које се могу осјетити. Како си помоќи? Погледајте у "Здрављу на квадрат".
Тјелесна активност представља врло важан сегмент људскога живота. Постоји велики број позитивних утјецаја тјелесне активности на здравље. Она је врло важан чимбеник у спрјечавању прекомјерне тежине, а може продуљити живот једнако као и престанак пушења. У "Здрављу на квадрат" говоримо о важности вјежбања.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.