poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 86

Содржина

Агрокор није први случај у Хрвата који показује чудан обичај неких подузетника - финанцирање приватнога луксуза и особне потрошње с рачуна твртке - што је пречесто знало резултирати стечајем твртке. 'Информер' одговара на питање какве су правне посљедице и је ли их уопќе досад било.
Екипа 'Информера' покушала је израчунати може ли се потрошити 15 милијуна куна мјесечно тијеком шест година, колико су трошили Тодориќи. Новинарки 'Информера' у рачунању је помогла и трендсетерица Андреа Андрассy.
Након пада династије Тодориќ, перцепција подузетника у јавности сигурно се неќе побољшати. Истраживање Глобал Ентрепренеурсхип Монитора показало је да подузетници у Хрватској имају најнижи друштвени статус и да знатно чешќе покреќу бизнисе из нужде неголи због уочене прилике.
Невјеројатно је да су се велики добављачи, попут Звечева, Францка или Краша, у великој мјери ослањали на Конзум као продајни канал. 'Информер' пропитује зашто нису ни покушали, ако веќ не изаќи у иноземство, онда барем у Хрватској пронаќи додатне канале дистрибуције.
Криза је малим и средњим подузетницима почистила све финанцијске резерве, па је главно питање постало како капитализирати подузеќа. Стартупови и младе твртке сналазе се, меѓу осталим, цроwдфундингом, но што је са свима осталима? Гледатељи имају прилику дознати у овотједном издању 'Информера'.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.