сезона: 2

епизода: 8

Содржина

Осам једносатнх епизода серије документирати ќе екстравагантни животни стил и драму из стварног живота коју проживљава супруга или дјевојка професионалног спорташа. Очекујте много ватромета у организацији осам жена док будете пролазили кроз ексклузивни приватни свијет највеќе елите меѓу спортским звијездама.
Као додатни зачин овој дебитантској сезони, биќе приказане секси даме које чине посебну дружину која пружа љубав, подршку и наравно велику дозу драме. Али, ову привилеговану ексклузивност прате и специфична правила. Од вјештине како подржати свог мушкарца па до спознаје о кијерархији унутар WАГ свијета, као и драме коју то све доноси, ове изнимне и неовисне жене су прави чаробњаци у маневрирању, манипулирању, увијек водеќи рачуна да изгледају невјероватно добро док све то раде.

WАГС Миами екипа:

Хенцха Воигт се заљубила и разишла са НБА звијездом, некадашњим играчем Бостон Целтицс. На дугој клупи професионалних спорташа са којима се виѓала, налазе се бивше звијезде Миами Хеат и Миами Марлинс, Хенцха је тренутачно слободна и посјеќује ВИП журке гдје се жестоко проводи. Као фитнесс-модел и тренер, појављује се у бројним музичким спотовима, у ТВ серији Баллерс, у неколико филмова, а знала је засијати на бројним модним пистама и у модним рекламама. Хенцха и Метисха планирају да заједно лансирају модну линију одјеќе.

Цлаудиа Сампедро и Јулиус Пепперс, су и ван терена Греен Баy Пацкерс нераздвојни. У својој обитељи су спојили и осмомјесечног сина и седмогодишњу кќер и сина које имају из својих пријашњих веза. Осим што је модел за Маxим, ФХМ и многе друге велике продајне ланце, Цлаудиа је гласовита и по својим облинама. Приближава се бројци од скоро милијун сљедбеника на Инстаграму.

Ванесса Цоле ради као инвеститор у области некретнина а провела је седам година са главним играчем Балтиморе Равенс. Ванесса зна да се мора наќи у WАГ свијету, обзиром да започиње свој сопствени луксузни угоститељски сервис, док с друге стране води рачуна о својој обитељи са двоје дјеце, чији је отац један од најбоље плаќених хватача у НФЛ.

Асхлеy Ницоле Робертс је упознала Пхилип Wхеелер, играча Атланте Фалцонс прије седам година, док је играо рагби за Тхе Цолтс. Професионални модел, активна као војни резервиста те мајка њиховог двогодишњег сина, Асхлеy није страно бити на ветрометини. Пошто је на Инстаграм поставила фотографију гдје доји свога сина, доживјела је опќу потпору и привукла велику пажњу медија. Успркос негативним реакцијама, она не обраќа пажњу на “хатер”-е и концентрирана је на оно што ради.

Дарнелл Ницоле и Ресхад Јонес, тренутни обрамбени играч Миами Долпхинс познају се пет година и имају заједно двогодишњу ќерку. Упознали су се прије него ли је Ресхад драфтован за НФЛ, те је Дарнелл била убијеѓена да заслужује више, те је коначно добила и прстен. Пребацујуќи своју пажњу на вјенчање, почиње бринути да ли ќе он моќи проќи кроз све то.

Астрид Баваресцо је дизајнерка купаќих костима а своји је први велики наступ имала на Сwим Wеек. Мода у Миамију се врти око секси купаќих костима, те је сада ово бити или не бити за њезину каријеру. Користи друштвене мреже како би провјерила свог мушкарца онда када није сама. Без његовог знања, када тражи да му покаже хотелску собу, она заправо гледа да ли је можда и друга страна кревета згужвана. Повјерење је тренутачно велика препрека коју покушава прескочити. На њезиној клупи са бившим професионалним спорташима са којима је била, седе бивши играчи Миами Долпхинс, Детроит Лионс и Питтсбургх Стеелерс.

Метисха Сцхаефер је модел који не само да течно говори пет језика веќ је и WАГ, пошто се виѓала са бившим професионалним играчима безбола и рагбија. Ницоле Wиллиамс, њена другарица из WАГ Лос Анѓелеса је нова дјевојка Метисха-иног бившег момка. Даме се од недавно друже али и даље имају резервиран однос, обзиром да је момак наводно варао Метисху са Ницоле. Она је спремна дочекати правог човјека који ќе ступити на њену позорницу.

WАГС Миами је раѓен у продукцији Мацхете Продуцтионс, са Амбер Маззола и Лори Гордон као извршним продуцентима те Паул Yуан као извршним ко-продуцентом.

Слики

Partnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda MajamiPartnerke sportskih zvezda Majami

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хаковање система (2014)

    image
    Хаковање система је упутство за напредовање у свим аспектима живота. Брајан Брашвуд се веќ 15 година бави друштвеном манипулацијом и размишља као криминалац -...
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Ветеринар из Јукона (2014)

    image
    Упознајте Др. Мишеле Оаклеј, искусну ветеринарку коју се брине о животињском свету Јукона. Откријте како изгледа радни дан у животу ветеринарке која сваки дан...
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.