poster

Full Circle with Michael Palin: China

Full Circle with Michael Palin (1997)

Документарец, Патување | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3 - China

Содржина

Мицхаел Палин, књижевник, глумац, свјетски путник и једна од легенди "Летеќег циркуса Монтyја Пyтхона", у само годину дана направио је пуни круг обилазеќи Тихи оцеан. С истом ТВ екипом која је с њим снимала и серије "Око свијета за 80 дана" и "Од пола до пола" и користеќи се локалним пријевозним средствима, у годину дана прошао је 80.000 км.
Тијеком пута Мицхаел је пјевао са збором руске пацифичке флоте, учио бубњати од славних јапанских кодо бубњара, попео се на врх најсветије кинеске планине, дубински ронио на Филипинима, био на гозби ловаца на главе на Борнеу, пењао се на активни вулкан на Јави, завирио у аустралску унутрашњост, хеликоптером прешао један од највеќих ледењака на Новом Зеланду.
На то је пустоловно путовање кренуо с Диомедових отока у Беринговом пролазу, којима је тешко приќи и тешко с њих отиќи због сталног невремена које ондје влада. Је ли се успио вратити на Диомеде након годину дана? Видјет ќемо на крају десете епизоде.
Награде: ТРИЦ Аwардс 1998.: особа године на ББЦ-ју и програм године на ББЦ-ју; Натионал Телевисион Аwардс 1998. - најпопуларнија документарна серија.
Продукција: Проминент Телевисион, Пассепартоут Продуцтионс, ББЦ

Слики

Full Circle with Michael PalinFull Circle with Michael PalinFull Circle with Michael PalinFull Circle with Michael PalinFull Circle with Michael PalinFull Circle with Michael PalinFull Circle with Michael Palin

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тајне китова (2021)

    image
    Серијал "Тајне китова" ставља гледаоце у сам епицентар културе китова како би открио њихов мистериозан и прелеп свет.
  • Исланд со Александар Армстронг (2021)

    image
    Алеxандер Армстронг, британски глумац, комичар, водитељ и глазбеник, истражује Исланд - земљу ледењака и гејзира те љета у којем сунце никад не залази. Крајолик...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
  • Шпијун у дивљини (2017)

    image
    Животиње воле, тугују, варају и долазе до различитих изума - баш као и људи. Нова генерација шпијунских камера открива колико смо слични. Колико се разликујемо од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.