рејтинг: 8.2/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Алеxандер Армстронг, британски глумац, комичар, водитељ и глазбеник, истражује Исланд - земљу ледењака и гејзира те љета у којем сунце никад не залази. Крајолик који проматрача испуњава осјеќајем дивљења и јединствена култура Исланда мијењају овај некоќ негостољубив оток у туристичку меку. Алеxандер Армстронг у потрази је за свиме што Исланд нуди - од ријека кипуќег вулканског блата до блиставог покрова ледењака од којих застаје дах. Алеxандер је свједок провале гејзира и сусреќе човјека који пече крух у кипуќој води. Креќе се живим улицама Реyкјавика, игра партију поноќног голфа и учи јахати исландског коња. У земљи гдје је труло месо морског пса посластица, Алеxандер куша вјеројатно најгнусније јело на свијету - тако да ви не морате.

Беше на каналите:

BBC Earth  SLO1  SLO2  

Препораки
  • Једна година у дивљини (2012)

    image
    Пролазеќи свим крајолицима свијета тијеком једне године, сазнат ќемо како годишња доба утјечу на различите дијелове свијета у различита доба године и како се...
  • Trust Me, I'm a Doctor (2013)

    image
    Medical journalist Michael Mosley & a team of doctors scientifically investigate popular health claims, myths & misconceptions.
  • Проколнати лози (2017)

    image
    Од кралски семејства кои владеат со векови до тајкуни милијардери и нивните кланови, „Проколнати лози" ја испитува историјата на лозите со трагични судбини.
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.