епизода: 16

Содржина

Рибарски брод окончао је, не тако давно, своје путовање у близини Градца. Да бисмо дошли до његове олупине и распознали крму, заповједни мост и прамац брода, заронили смо у плаво до дубине од 40 метара.
Монтажа: Соња Андрачиќ
Сниматељ: Миро Андриќ
Производња: Цар Херц за ХРТ, 2017.

Уредник: Jozefina Stipaničević

Слики

Зароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - ГрадацЗароните с нама: Потонули брод - Градац

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • World's Busiest Cities (2017)

    image
    Dan Snow, Anita Rani and Ade Adepitan go behind the scenes to reveal the hidden systems and armies of people running some of the greatest cities on earth.
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Брзина убија (2012)

    image
    Watch natural instinct in action, and see a myriad of animals kill and be killed
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.