poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 70

Содржина

Сватко тко покреќе бизнис зна да је први корак удовољити нечему што се зове 'минимални технички увјети'. Времена су модернија, али хрватски су прописи непромјенљиви попут стијене. 'Информер' доноси причу о томе које препреке треба прескочити док се бизнис тек гради, а које када се цијела прича једном покрене.
Кредити подузеќима веќ се годинама не одобравају темпом као прије кризе, прије свега зато што су подузеќа презадужена. Како банке то рачунају? Како подузеќа и прије аплицирања за кредит сама могу знати имају ли га шансе добити или је задуженост прекорачила граничне показатеље? Екипа 'Информера' доноси одговоре.
Кориштење енергије биомасе, осим што омогуќава учинковито збрињавање отпада и производњу енергије уз минималан утјецај на околиш, пружа и могуќности за отварање веќег броја радних мјеста. 'Информер' провјерава је ли то случај и у Хрватској.
Која је роба данас најскупља? Информација. Али не било која него управо она права, једина, меѓу 2 трилијуна гигабајта података који нам се свакодневно обруше на главу. Како бизнис може одабрати ту праву информацију и профитирати с њом?
Однедавно имамо и е-порезну. Очекивали бисмо да је за подузетнике све омогуќено електронски, но ипак није. Примјерице, код поврата ПДВ-а само је један малени корак могуќе направити виртуално, за све остало треба 'ципелцугом' до физичке зграде. Гледатељи имају прилику дознати више у овотједном издању 'Информера'.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.