poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 69

Содржина

Реструктурирање Агрокора започело је очекивано, затварањем нерентабилних пословница Конзума, чак и прије шпице сезоне. Пословнице физички углавном нису у власништву посрнуле твртке, па 'Информер' стога пропитује тко би од нових играча могао стиќи на тржиште и што ќе то значити за потрошаче.
Друштвене су мреже постале легитимним дијелом јавнога простора, политичарима итекако важан, јер се управо због коментара на њима на мала врата угурао - вербални деликт. Па док се граѓани приводе на полицијске обавијесне разговоре, екипу 'Информера' занимало је како то да политичари могу бити и осуѓени, а ипак бити изабрани на јавну функцију.
Док држава тек у траговима отвара простор подузетништву да дише, добре вијести стижу са Загребачке бурзе. Ондје се покреќе нова платформа за финанцирање малог и средњег подузетништва, онога које је у кризи највише страдало и које у банкама, због презадужености, тешко добива кредите.
Због никад уреѓене државе све су њене услуге (пре)скупе, укључујуќи и енергију. Иако је голем увозник енергије, држава још нема енергетску стратегију, а није у стању ни копирати Еуропу која се потпуно окреќе обновљивим изворима. Хрватска их има у обиљу, посебно хидропотенцијала, па 'Информер' истражује - гдје запиње?
Минус по текуќем рачуну каткада је једина ствар која нам држи главу изнад воде, иако помаже само први пут, а све даље је закопавање у живо блато. Студенти то блато још нису упознали, но за све постоји први пут. Што када осване минус на X-ици? Гледатељи имају прилику дознати у овотједном издању 'Информера'.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
  • Архив Б

    image
  • Нормалан живот (2008)

    image
    Контакт емисија која даје одговоре на многа питања и незнање о особама са инвалидитетом. Сва питања, одговоре и дилеме око различити болести како помоќи обољелима...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.