poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 71

Содржина

Да медијским простором не владају само трач рубрике, доказују појединци који покушавају скренути јавни дискурс према животно важним темама. Професор Драгомир Сундаќ с ријечког Економског факултета инзистира на ономе што су Владе углавном одбациле - на стратегијама развоја. Каквима - открива у интервјуу за 'Информер'.
О будуќности, барем енергетској, размишља све више компанија. Ресурси нису неограничени и пословање их немилице троши. Стога су неке компаније друштвено одговорно пословање готово потпуно уселиле у сектор енергетике.
Хрватска је љетна хит-дестинација, па је Цроатиа Аирлинес ове године најраније у повијести наградио својег милијунтога путника! Потражња и број путника расту, измеѓу осталог, и зато што је домаќи авиопријевозник увео и нове линије. Новинари 'Информера' доносе више у овотједној емисији.
Екипа 'Информера' одлучила је истражити и зашто је све више повратника и странаца одлучило покренути своје бизнисе у пословно негостољубивој Хрватској, гдје борба с бирокрацијом никада не престаје.
Због шуме прописа и њихових пречестих измјена, и странцима би добро дошла помоќ порезних савјетника. Без обзира на то што нисмо баш подузетнички народ, чињеница је да је у односу на број твртки порезних савјетника мање него у веќини других земаља. Зашто? Одговоре доноси овотједно издање емисије 'Информер'.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • À l'Affiche

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Архив Б

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.