poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 72

Содржина

'Информер' је овај тједан угостио суца Мислава Колакушиќа. Неќе бити ријечи о оврхама, као ни о бирању судаца за Уставни суд, веќ о теми која је све мање у фокусу јавности - тко ќе на крају платити цех и тко ќе бити одговоран за случај Агрокор?
Баш као што се не тражи одговорност за капиталне случајеве, не тражи се ни када је ријеч о недостатку стратегија за развој, па ни за онај кључни - енергетски. Вријеме које долази бит ќе вријеме једног од најважнијих ресурса - воде. Како господаримо њоме и што можемо научити од земаља које водом не обилују?
У рубрици 'Финанцијска писменост' екипа 'Информера' говорит ќе о кредитима за жене подузетнице. Зашто? Зато што ќе чак 15 жена од стотину незапослених покренути властити бизнис. Истодобно, то ќе учинити само петорица мушкараца. Истраживања показују да су жене у бизнису храбрије, али и опрезније, боље се припремају, али се још и боре за равноправан статус у друштву.
Када покреќете властити бизнис, кључни је тренутак представљање себе - не постоји друга шанса за остављање првог дојма. Како ќете презентирати себе, тако ќете презентирати и свој производ или услугу. Како се то ради? Одговоре доноси 'Информер'.
Власник једног дубровачког хотела гостима је одлучио понудити јединствену апликацију којом се може све: отварати врата, наручивати послугу у собу те букирати термин за базен или теретану! Новинари 'Информера' доносе више у овотједној емисији.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • À l'Affiche

    image
  • Архив Б

    image
  • Movie Mag

    image
    Ил сеттиманале ди аттуалитà цинематографица ди Раи Мовие: ин примо пиано филм ин усцита, цуриоситà, бацкстаге цон интервисте ад аттори е регисти е материале...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.