poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 73 - магазинска емисија

Содржина

Једна је бивша министрица своједобно признала како није могла отпустити запосленика у министарству чак ни када се догодила тешка повреда радне обвезе. 'Информер' у овотједном издању истражује: што то штити запослене у јавноме сектору?
У јавној управи боловања су прилично увријежена ствар, много више него у приватноме сектору. Како доказати злоупотребу боловања, како то санкционирати, која су права радника за вријеме боловања и како уопќе тумачити радно право на терену боловања? 'Информер' доноси одговоре.
Унаточ никад реструктурираној јавној управи, која се показала главном кочницом раста, Хрватска се опоравља. Има ли разлога за еуфорију и је ли баш зато вријеме да веќ сада разговарамо о увоѓењу еура? О свему томе за 'Информер' говори професорица Маријана Иванов.
Руку под руку с трендом пада незапослености и стагнације запослености долази још један тренд - на натјечаје за посао јавља се све мање кандидата. Док се некада на један натјечај јављало чак и неколико стотина људи, данас је мало који натјечај толико атрактиван. Је ли баш свему криво исељавање?
Док неки бјеже из земље, други се враќају. Екипа 'Информера' одлучила је провјерити зашто повратници и странци мисле да могу не само покренути, него и одржати своје бизнисе у Хрватској. 'Информер' је веќ представио комбинацију Аргентине, Латвије и Хрватске, а у наставку приче стиже и бразилска крв!

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • À l'Affiche

    image
  • Архив Б

    image
  • Movie Mag

    image
    Ил сеттиманале ди аттуалитà цинематографица ди Раи Мовие: ин примо пиано филм ин усцита, цуриоситà, бацкстаге цон интервисте ад аттори е регисти е материале...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.