сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Четворосатни документарац “Тхе Путин Интервиеwс“ представља увид у свакодневни живот руског председника, а сниман је у периоду од јула 2015. године до фебруара 2017. године. Оливер Стоун је добио невероватну привилегију да буде за петама руском председнику и снима га у обављању свакодневних дужности. Документарац има за циљ да гледаоцима пружи нове информације о бившем агенту КГБ-а и човеку који влада Русијом више од 17 година.
Документарац који је изазвао велику пажњу светских медија, али и публике, пружа дубок увид у Путинов лични и професионални живот, а временски и тематски се дотиче његовог одрастања у доба комунизма, успона на власт, односа с четири америчка председника, као и изненаѓујуќих ставова о тренутним америчко-руским односима.
Оливер Стоун се упознао са Путином, када је допутовао у Русију 2015. ради разговора са Едвардом Сноуденом, током процеса снимања биографског филма Сноуден. Амерички редитељ је у периоду од јула 2015. до фебруара 2017. имао прилику да обави више од десет интервјуа с руским председником Владимиром Путином, уз могуќност да му поставља питања по сопственом избору.
Стоун је истакао да је главни циљ ових интервјуа да амерички граѓани саслушају и разумеју руску страну и да се заустави даље погоршавање односа измеѓу две моќне земље.

Продуцент: Fernando Sulichin

Слики

Путинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером СтонеомПутинови интервјуи с Оливером Стонеом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нова (1974)

    image
    Нова је ПБС-ов документарни серијал који се приказује скоро 40 година. У свакој епизоди пружа увид у разне теме из подручја знанствених истраживања. Нова често...
  • Витрина е Либрит

    image
  • Неиспричана историја Сједињених Америчких Држава (2012)

    image
    Ова фасцинантна документарна серија покрива посљедњих 60 година америчке повијести, усредоточујуќи се на драматичне догаѓаје о којима се не зна много из раздобља...
  • Преломни тренуци кроз историју (2013)

    image
    Како биологија и људска осеќања утичу на нашу жељу да стварамо џиновске граѓевине?
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.