сезона: 1

епизода: 1 - Eine neue Welt

Содржина

У првом дијелу радња се одвија на Дивљем западу 1860-их. Поткрај 19. стољеќа њемачки инжењер Карл Маy мигрирао је у САД како би радио на изградњи трансконтиненталне жељезнице. Карл жели донијети напредак у наизглед неискварену дивљину, но убрзо схваќа како је богатство промијенило ту младу земљу и да похлепа покреќе веќину његових колега, што доводи до неслагања с домороцима. У ловиштима Апаша, Карл Маy упознаје Wиннетоуа и након једне борбе добива ратно име Олд Схаттерханд, а веќ у сљедеќем нападу Апаша Олд Схаттерханд бива озлијеѓен и о њему се брине Wиннетоуова прелијепа сестра Нсцхо-тцхи у коју се заљуби. Олд Схаттерханд спријатељи се с Wиннетоуом и обојица обеќавају да ќе своју оданост и повјерење посветити миру и правди. Након што је убијен Wиннетоуов отац Интсцху-цхуна, Wиннетоу постаје нови поглавица Апаша. На крају првог дијела он и његов пријатељ Олд Схаттерханд уништавају бескрупулозне планове жељезничке твртке.

Слики

Foto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicFoto: RTL / Nikola PredovicВинетуВинету

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.