poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 41 - магазинска емисија

Содржина

'Информер' овај тједан истражује зашто се на трговачким судовима спорови не рјешавају годинама. Додуше, Хрватска има десет пута више парничних предмета од Аустрије и 30 пута више од Финске. Како смо једна од ријетких земаља у којима правомоќност не значи ништа, поступци трају 6-7 и више година. Дотад су и подузеќе које се покушало наплатити кроз трговачки суд и тужено подузеќе одавна мртви.
Познато је да цијена цестарине иде горе и да вињета неќе бити, но то неќе ријешити темељни проблем ХАЦ-а - голема, и то неповољна задуженост. Проблем се управо рјешава са Свјетском банком, споразум о репрограму требао би бити потписан до краја ожујка идуќе године. Екипа 'Информера' одговара на питање то значи за кориснике хрватских аутоцеста.
Веќ три године имамо либерализирано тржиште електричне енергије. Тада су потрошачи масовно бјежали новим понуѓачима струје, но након неког времена дио се вратио у окриље ХЕП-а. 'Информер' пропитује - какво је стање данас?
За крај нешто посве другачије. Наиме, екипа 'Информера' одлучила је гледатеље потакнути на читање. Зато што читање мијења образовање, а образовање крвну слику господарства. Свакога мјесеца 'Информер' ќе представити најчитаније наслове одабранога жанра и успут сетом дарованих књига обрадовати вртиќ, школу, дом или неку другу институцију. Екипа емисије овога тједна говори о томе што се највише читало у 2016. години.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.