poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 40

Содржина

Неке се ствари, посебице ако се називају вијестима, брзо забораве. 'Информер' памти и пропитује. Сјеќате ли се салмонеле? Екипа 'Информера' покушала је дознати што ќе бити постфестум. Знамо да трговци продају старо, увозно, неквалитетно, али што даље? Хоќе ли итко бити кажњен? Како ќемо бити сигурни да ќемо убудуќе јести провјерено? Не знамо што даље, јер се Министарство пољопривреде и Агенција за храну меѓусобно препуцавају с одговорношќу. Што стоји у службеној информацији за јавност?
'Информер' подсјеќа на заборављен Мостов покушај кумскога запошљавања. Истина, остало је на покушају, но веќ сама чињеница да се странка која се изградила управо на 'антикумству' понаша кумски, показује да нам је нормала трајно поремеќена. Какве су шансе да једном у будуќности добијемо професионални јавни кадар?
Камере 'Информера' снимиле су га прве, а емитирају посљедње. Због тједнога ритма екипа 'Информера' знала је да ќе бити тако, но унаточ тому нису пропустили прилику да поразговарају с њим. Он је Yанис Вароуфакис, бивши грчки министар финанција и воѓа покрета Дием 25, човјек који економију проматра наопако у односу на слику коју о њој има финанцијски естаблишмент.
С подузетничком идејом у глави сваки новопечени подузетник врти рачуницу о томе колико кошта покретање бизниса. Вјерује у трајни успјех, па не зна и не рачуна колико стоји затварање пословања. 'Информер' савјетује и рачуна!

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • vox nachrichten

    image
  • Déclic

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.