сезона: 1

епизода: 60 - теленовела

Содржина

Ницолáс каже Вицторији нека пише својој обитељи у Шпањолској и моли их за финанцијску помоќ. Успут их може позвати у посјет. Паца се нуди да оде у планине, потражи одбјегле робове и види како су се снашли. Сазнаје да је Мигуел послао поруку генералу у којој га позива на преговоре.
Паца преноси Фелипеу Мигуелову поруку. Фелипе и Ана се чуде како ништа о томе нису чули од генерала.
Ницолáс каже Вицторији како не жели да она буде насамо с робовима. Чак ни с Милагрос, јер су се црнци уротили против бијелаца. К томе ангажира човјека именом Салгадо да ју наsире. Вицториа од Фелипеа сазнаје да су Мигуел и њезина мајка добро, те да је и отац Оцтавио с њима. Вицториа и Ремедиос закључују да морају открити тко су двије мртве жене у цркви. Ницолáс покуша убити Мáрqуеза ставивши отров у вино које му је понудио. Генералу је јако лосе...

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Histori Shqiptare

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.