Оценка на корисникот: 7.3/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 3 - Vitezovi u ratu, branitelji u miru

Содржина

Данашњи активисти, политичари и лијечници меѓу првима су добровољно отишли бранити Хрватску, а и данас својим ангажманом дају велики допринос друштву у којем живимо.

Сцеарист:
Уредник: Darko Dovranić

Слики

Приче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјехуПриче о ветеранском успјеху

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.