сезона: 1

епизода: 48 - теленовела

Содржина

Адела кажњава Бумби што је још у кревету унаточ тому што јој је Милагрос рекла да је болесна.
Ницолáс дарује Вицторији огрлицу зато што је смјерна, лијепа и побожна. Доводи је у ситуацију да мора скинути огрлицу коју јој је дала Лоренза.
Вицториа се уплиќе и спрјечава Аделу да настави кажњавати Бумби. Ницолáс каже Адели да је готово с кажњавањем робова. Допусти Бумби да се још два сата одмара, а онда ќе је Милагрос упослити.
Алонсо грди Еугенију због Ницолáсове пошиљке. Каже да не жели имати посла с људима попут ње па прекида партнерство. Успут узима и строј из Еугенијине куќе.
Фелипе каже Ани како се не слаже с оним што се догодило у цкрви те да му се гаде лицемјерни људи који се истовремено моле Богу и врагу.
У хацијенди влада опќе узбуѓење због прославе. У меѓувремену Фелипе и Пиментелови припремају све за забаву.
На путу према хацијенди скупина војника зауставља Пиментелове и глазбенике. Претражују кочију, но глазбеници плешу и одвраќају им позорност. Убрзо стигну Мáрqуез и Алонсо и допуштају им да наставе према хацијенди.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Човјечанство: Прича о нама (2012)

    image
    На јединственом планету Сунчевог сустава јединствена врста чини прве кораке своје еволуције. Али свијет око људи пун је опасности. Како би надвладали опаке...
  • Мегаполис: Откривање древног света (2019)

    image
    Атена, Александрија, Тикал и Рим: ти су легендарни градови нека од најпознатијих светских археолошких налазишта, но још увек нису открили све своје тајне....
  • Весели дворски шутови

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.