сезона: 1

епизода: 46 - теленовела

Содржина

Тринидад каже Мигуелу и Томáсу како би му било сасвим свеједно да неки црнац умре. Мигуел га грди, тврдеќи да људски живот није безвриједан. Тринидад му предбацује како су могли избјеќи уцјену и пљачку да се он није спетљао с маркизом.
Отац Оцтавио на миси забрањује жупљанима да одлазе афричкој гатари. Унаточ тому, многе је се жене спремају посјетити.
Ницолáс се сјетио што му је Исабел рекла у вези с пљачком. Рекла му је да је разбојницима заповиједала жена. Исабел пита оца може ли на прослави свог роѓендана имати гатару. И може ли се Мигуел бринути за њу кад Ницолáса нема.
Вицториа је замишљена. Призива у мислима мајку, жели да све испадне како треба. Аyутунде се буди и изговара ријеч Орујими.
Вицториа, заједно с Милагрос и Ремедиос, стиже у гостионицу како би договорила појединости везане уз Исабелин роѓендан. Вицториа каже Мануели како би хтјела унајмити глазбенике и Аyутунде.
Ницолáс пред Мáрqуезом испуњава пријаву о краѓи пошиљке какаа. Мáрqуез каже како ќе провести истрагу.
Ницолáс долази Еугенији. Оптужује је за пљачку и пријети да ќе убити Бумби.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Histori Shqiptare

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.