сезона: 2

епизода: 11

Содржина

Британске залагаонице су веома занимљива мјеста на којима се размјењују различите драгоцјености: олдтимери, антиквитети, обитељске вриједности, ријетки и луксузни предмети, итд. Свака од њих има своју причу и могла би власнику донијети право мало богатство.
“Деал Макерс” је нова серија која нас води на ‘тржиште старина’ – упознаје нас с људима који воде залагаонице и показује неке од најнеобичнијих купљењих и проданих ствари.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Брак на прву (2014)

    image
    Неке особе читав живот траже правог партнера за себе, а три пара из реалитyја “Брак на прву”, према савјетима стручњака за брак, одлучили су се на велики корак...
  • Bye Bye Switzerland (2011)

    image
  • Базени: На граница со лудило (2015)

    image
    Погледајте што се све може постиќи с водом у серијалу Луѓачки базени. Луцас и његова екипа из твртке 'Луцас Лагоонс' граде безвременске водене креације на...
  • Nashorn, Zebra & Co. (2007)

    image
    This zoo documentary soap shows the everyday life of the animals and the work of the zookeepers in the Hellabrunn Zoo in Munich, Germany.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.