poster

Пссст...прича: Теодор од кише

Pssst... priča! (2014)

Деца | хрватска
Режисер: Leda Festini Jensen

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Јесте ли чули да постоје људи који имају необичне способности? Такав је био дјечак Теодор, син племиќа из наше приче. Наиме, негдје око Теодоровог треќег роѓендана открило се да има необичан дар: кад би плакао, почела би падати киша, иако на небу не би било ни облачка! Сви су били изненаѓени тим откриќем, па пук прозва дјечака Теодор од кише! Растао је тако дјечак, окружен љубављу, док једнога дана гроф сусједне грофовије не затражи помоќ, јер је у његову крају завладала суша. И.... што се Теодору даље догодило? Причу Младена Копјара испричат ќе вам глумац Перо Јуричиќ.

Уредник: Mejra Vindakijević

Слики

Пссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кишеПссст...прича: Теодор од кише

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Брико

    image
    Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
  • Енциклопедија за деца

    image
    Детска програма на МРТ.
  • Baumhaus (2004)

    image
  • ЕнТенТиниќи (2021)

    image
    Запјевајте уз мишицу Ен, слониќа Тена и зебру Тину познате дјечје пјесмице!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.