сезона: 45

епизода: 4

Содржина

У емисији гостују роцк богови из Блацкwоода, Маниц Стреет Преацхерс, који су издали 12. албум, Футурологy, надахнут Еуропом, а славе и 20. обљетницу њиховог треќег албума Тхе Холy Библе, задњег на којему је био гитарист и текстописац Рицхеy Едwардс.
У студију је и елецтро соул пјевачица из јужног Лондона Јессие Wаре, која се враќа након веома успјешног деби албума из 2012., а пјеват ќе пјесме с албума Тоугх Лове.
Кантаутор из Девона Бен Хоwард постигао је голем успјех са својим деби албумом 2011. године, а сад ќе извести пјесме с албума И Форгет Wхере Wе Wере.
Роберт Рандолпх анд тхе Фамилy Банд је скупина која изводи функ и соул, а предводи је Роберт на педал стеелу. Поновно су у емисији након десет година и извест ќе неколико пјесама с њихова албума Лицкетy Сплит.
Два извоѓача који дебитирају у Великој Британији у Јоолсовој емисији су Бењамин Боокер из Неw Орлеанса, који је снимио деби албум у аналогном студију у Насхвиллеу, "сирову верзију блуес/боогие/соула', те Белгијанка Мелание Де Биасио, флаутистица класичне наобразбе коју славе као нови глас јазза.

Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.