сезона: 45

епизода: 3

Содржина

Јоолсу се придружује Јамие Т из јужног Лондона, који се вратио након петогодишње одсутности. Снимио је свој треќи албум Царрy он тхе Грудге, спој роцк жестица попут ствари Зомбие и балада попут Тхеy Толд Ме Ит Раинед.
Из Бирмингхама стиже легендарни глас славног британског реггае бенда УБ40, Али Цампбелл, који се здружио с оригиналним члановима бенда Астром и Мицкyјем на новом албуму Силхоуетте.
У емисији ќе наступити и продуценти из сјеверног Лондона Кyе 'Фоамо' Гиббон и Матт 'РацкНРуин' Робсон-Сцотт, познатији као Горгон Цитy.
Свјетски успјешан ирски кантаутор Дамиен Рице враќа се соло каријери након осам година избивања.
Сyнтх поп група Футуре Исландс из Балтимореа извест ќе неколико пјесама с њихова четвртог албума Синглес.
Из америчког Миннеаполиса долази и кантаутор Цхаститy Броwн кога су критичари назвали "роцк'н'ролл енциклопедијом роотс глазбе'.
Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.