Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 12 - документарна сапуница

Содржина

У 12. епизоди погледајте како се модна дизајнерица из Загреба, Татјана (42), снашла у сеоској славонској обитељи далеко од уобичајеног луксуза, гдје је кључеве свог Јагуара морала замијенити онима од трактора.
У загребачку обитељ дошла је домаќица, Ружа (43), из Иванкова којој уобичајени дан пролази у бризи и послу око петеро дјеце: Ивана (18), Жељка (17), Антонија (14), Ане (9) и Илије (5), затим обраѓивању земље, храњењу многобројних домаќих животиња те узгоју духана.
Долазак у осјетно скромније куќанство као и поруке које су упуќивале на пуно посла и задатака шокирале су Татјану, а мрачне стаје и радно одијело натјерале су је у плач након чега је спас потражила у топлој кухињи.
Ситуацију је спасила многобројна славонска обитељ, предвоѓена татом Ивом (46), којој се госпоѓа из града свидјела на први поглед, па је таква топла добродошлица обрадовала и расположила замјенску жену.
Ружа није имала проблема с привикавањем на луксуз, обиље и беспосличарење. Почетну збуњеност новим окружјем убрзо је замијенило одушевљење новим домом. Загребачка обитељ - супруг Бруно (43) те дјеца Теа (16) и Денис (15) упознали су Ружу са свим предностима које пружа живот у велеграду, али оно што јој нису могли пружити, а што је Славонки највише недостајало, топла је куќа пуна дјеце и редовите посјете сусједа.
Другачији проблеми, задаци, новине и изазови постали су нова свакодневница Руже и Татјане, а како су се у њима снашле, видјет ќете у новој "Мијењам жену".

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • China Uncovered

    image
  • Да нам није...

    image
    Емисија о националним мањинама у Србији Бројни народи на овим просторима вековима су живели и данас живе заједно. Упркос ратовима из деведестих година и великог...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Вила Марија (2004)

    image
    Породици Јурак национализован је веќи део имовине након Другог светског рата, али свеједно нису остали сиромашни. Станују у добром загребачком кварту. Томислав...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.