сезона: 1

епизода: 14 - документарна сапуница

Содржина

У новој епизоди на десет дана своје ќе обитељи замијенити двије потпуно различите имењакиње - Маријане. Маријана, 38-годишња је Ријечанка, права радохоличарка и либералка, у "слободно вријеме" запослена као књиговоѓа. Њезин нови дом је сеоско имање у Турнашицама, недалеко Питомаче, у којем јој је "откачена" Маријана, 11 година млаѓа замјенска жена оставила пуне руке посла око фарме свиња и узгоја духана, посао који захтијева пуни ангажман. Ријечанка је без поговора прихваќала све обвезе, али замјенски супруг Славен стално је потиче да ради још више.
За то вријеме у Ријеци Маријана успијева се спријатељити с размаженим трогодишњим сином Давидом, а замјенског супруга Еду, који спремно прихваќа њезин весели дух, тврдокорна вјерница Маријана покушава научити да се прекрижи.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Мистерије цивилизација прошлости (2019)

    image
    Домаќин емисије је др. Семир Османагиќ, који ќе са гостима причати о неким од највеќих мистерија из прошлости Земље. Четири истраживача, Семир Османагиќ, Јосип...
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
  • China Uncovered

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.