сезона: 1

епизода: 15 - документарна сапуница

Содржина

Дубравка (45), конобарица из Реке код Копривнице замијенила је обитељ са 55-годишњом економистицом из околице Дуге Ресе Совјетком Латиќ.
Темпераментна и увијек запослена Дубравка радне дане проводи у организирању разних домјенака и свадби, али њена највеќа љубав је обитељ, а најдражи посао дотјеривање веќ ионако кичасто уреѓеног дома. Као највеќу ману Дубравка истиче своју наглу нарав и претјерану љубомору, а праву среќу упознала је са садашњим супругом, полицајцем Здравком (40) с којим има кќер Мелани (16), а који је одлично прихватио и њену кќер из првог брака Маргарету (20). Да је љубав велика, открила је покоја суза за растанак на лицу "тате полицајца".
Совјетка живи са супругом Арифом (56), сином Бојаном (24), снахом Божаном (22) и мамом Маром (78), а како је веќ 14 година незапослена, главна занимација су јој златни ретриевери које узгаја с пуно љубави и пажње. Многобројне животне недаќе од Совјетке су направиле сналажљиву особу, спремну на компромисе, а како се снашла у Дубравкиној обитељи и како је протекла још једна замјена жена, видјет ќемо у данашњој емисији.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Невероватни градитељски промашаји - Поправка (2015)

    image
    Дисцоверy Цханнел пружа гледатељима увид у невјеројатан, а понекад и смије­шан свијет инжењерских заблуда у потпуно новом серијалу Невјеројатне инжењерске...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Amazing Animal Friends (2020)

    image
    Heart warming unusual friendships between unexpected animals from all around the world.
  • Прометеј

    image
    У Прометеју, емисији која популаризира свијет знања и нових спознаја, данас погледајте: У рубрици Биг банг о читању књига као сасвим јединственом феномену...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.