Јесте ли икад размишљали о томе да промијените обитељ?
Да једноставно оставите своје најмилије и постанете дио једне посве нове, потпуно друкчије средине? Звучи немогуќе јер веќ смо се навикнули живјети у својим окружењима и ништа не мијењати. Ипак, није толико немогуќе...
У епизодама документарне сапунице "Мијењам жену" сценариј је управо такав: двије хрватске обитељи замијенит ќе на десет дана своје вољене супруге и мајке. Двије жене из потпуно различитих свјетова улазе у обитељ оне друге и све се у тренутку мијења. Оне воде туѓе куќанство, брину се за туѓу дјецу и мужа, обављају свакодневне послове и обитељске обвезе, но често све постаје друкчије од онога на што су навикле. Све се претвара у велику авантуру!
Замјена жена тежак је испит за све судионике јер се, у правилу, сусреќу и испреплиќу супротности; "нестабилни и осјетљиви" с "чврстим и стабилним", "либерални" с "конзервативним", "уредни и перфекционисти" са "супернеуредним", "добростојеќи" с онима "плиќег џепа"...права сапуница препуна супротности.
"Мијењам жену" унијет ќе забаву и смијех у наше животе те истодобно отворити многа питања и двојбе! Распламсат ќе нам знатижељу: јесу ли наши родитељи уистину савршени? Можда је нова мама управо она коју прижељкујемо? Јесу ли неки други мужеви и дјеца оно што би нас учинило још сретнијима и испуњенијима?

Беше на каналите:

RTL  RTL Living  RTL2  OBN  

Препораки
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Австралиски ловци на јастози (2019)

    image
    The series portrays the real-life events of crews aboard commercial fishing vessels in the waters around Tasmania searching for Tasmanian rock lobsters.
  • People and Power (2007)

    image
    Al Jazeera's weekly investigative documentary program that looks at the use and abuse of power.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.