сезона: 1

епизода: 11 - документарна сапуница

Содржина

Педесеттрогодишња умировљеница из Осијека, Бранка своју ќе монотону свакидашњицу на 10 дана замијенити бурним животом у Хрватском загорју, у мјесту Гредице.
Тамо ќе се, као градска госпоѓа, морати доказати у више сегмената. Осим коза, главобољу ќе јој задавати рад у ресторану своје замјенске обитељи. Домаќини су је, за награду, повели у повијесни обилазак Кумровца.
Њена замјена је 14 година млаѓа угоститељица Ружица, живахна и симпатична жена која је своју сеоску идилу замијенила малим осјечким станом, а бројни послови које свакодневно обавља дома, у Славонији су се претворили у пуно мирнији начин живота.
Хоќе ли Ружица покушати унијети свој позитивни дух и промјене у монотони живот замјенског супруга Антуна и осамнеастогодишњег сина Доминика те како ќе се Осјечанка Бранка снаќи с троје помало размажене дјеце и прилично захтјевним мужем Жељком, погледајте у новој епизоди.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Унутар творнице (2015)

    image
    У свакој епизоди серијала домаќини Грегг Wаллаце и Цхеррy Хеалеy те повјесничарка Рутх Гоодман, која открива како су производи какве данас познајемо добили свој...
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Human: The World Within (2021)

    image
    Diverse personal stories from around the world reveal how lives, passions and goals are facilitated by the human body's various complex systems; narrator Jad...
  • К'о лепи сан

    image
    Документарно-анимирани серијал “К'о лепи сан” је носталгично путовање у још неиспричану прошлост Бањалуке. Враќа нас у период Краљевине Југославије, када је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.