сезона: 15

епизода: 3 - Living in Suburbia

Содржина

„Гранд десигнс“ доноси поглед на необичне домове те истражује куќе које се граде на различитим локацијама у Великој Британији, а свака епизода показат ќе која дизајнерска рјешења најбоље функционирају и зашто На почетку епизоде водитељ Кевин МцЦлоуд упознаје клијенте који се упуштају у пројект; с њима обилази некретнину и разговара о плановима за градњу да бисмо потом видјели и компјутерску визуализацију цијелог пројекта. Након тога прати напредак, прегледава материјале и води бригу о томе хоќе ли све бити завршено на вријеме, а кад се уселе станари, МцЦлоуд описује цијели процес градње.
„Гранд десигнс“ је британска телевизијска серија коју је продуцирала куќа Боундлесс и емитирала се на Цханнелу 4, а приказује градњу необичних архитектонских пројеката. Први је пут приказана у травњу 1999. године, а у двадесет серијала приказано је више од 200 епизода. Некретнине приказане у емисији варирају у стилу и дизајну, а једино им је заједничко што су све необичне и екстравагантне.

Водител: Kevin McCloud

Слики

Гранд десигнсГранд десигнсГранд десигнсГранд десигнсГранд десигнсГранд десигнсГранд десигнсГранд десигнс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Чудата на соларниот систем (2010)

    image
    In this spellbinding series Professor Brian Cox visits the most extreme locations on Earth to explain how the laws of physics carved natural wonders across the...
  • Машине које су изградиле свет (2021)

    image
    The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
  • Curiosity (2011)

    image
    До пунтат ктхехет н премиер, ме пyетје крyесисхт н лидхје ме схкенцн, текнологјин дхе м пас ме маррјен е пргјигјеве...
  • Horizon (1964)

    image
    British documentary series that covers a variety of subjects in science and philosophy.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.