сезона: 1

епизода: 3 - забавно-документарна емисија

Содржина

Јасна је модерна жена либералних ставова, запослена као пословна тајница. Живи у малом стану у загребачком насељу Пречко с 14 година старијим мужем Зораном, полицајцем, и двоје мале дјеце, кќери Мелиссом и сином Маријаном. Јасна ќе се својим отвореним ставовима покушати наметнути традиционалној обитељи из села Куче код Велике Горице гдје тренутно незапослена мама Вања повремено обавља куќанске послове и брине се за размажену кќер Клару. Глава обитељи је пунашни и озбиљни тата Жељко који је ријетко дома јер је возач камиона. Вања ќе улогу замјенске маме морати одрадити далеко од наученог сеоског мира, у домаќинству у којем се све одвија по строгим правилилма. С друге стране, педантну и ушминкану маму Јасну у замјени ќе дочекати домаќе животиње и куќа пуна нереда. Загребачка обитељ строго одгаја своје двоје дјеце, док је малој Клари дозвољено готово све. Хоќе ли велике разлике у одгоју дјеце избезумити замјенске жене или ќе оне покушати преодгојити малишане?
И Јасна и Вања вјерују како се без проблема могу уклопити у било какву обитељ, но нити не слуте колико су различите обитељи у које долазе.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Чуда свемира (2011)

    image
    Револуционарна знанствена серија која истражује нека од најдубокоумнијих питања која можемо поставити о себи, свемиру и свијету у којем живимо. Он је стар 13,7...
  • Une brique dans le ventre

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.