сезона: 1

епизода: 4 - забавно-документарна емисија

Содржина

Аница, незапослена економистица из ситуиране обитељи у загребачком предграѓу испробат ќе чари живота у маломе мјесту Брод Моравице у Горском котару. Емисија "Мијењам жену" омогуќит ќе јој да проживи 10 дана на сиромашном сеоском имању маме Драженке.
Аница живи у Сесветама са својим мужем, арогантним ватрогасцом Маријаном и двије кќери - Андреом и Лауром.
Према Аничиним ријечима најчешќе размирице у њезиној обитељи врте се око новца, што јој посебно смета јер ју је вишегодишња узалудна потрага за послом ставила у финанцијску овисност о мужу. Драженка новцу приступа много лежерније, а љубав и разумијевање сматра рецептом за сретан живот. Нажалост, и једно и друго јој је често недостајало, али истиче како се и њој напокон насмијешила среќа кад је преко огласа у новинама упознала садашњег супруга Давора с којим има и сина Горана. Драженка је задовољна како се њезин повучени, али на тренутке и нагао супруг односи према дјеци, а посебно према њена два сина из претходних веза: Мариу и Ведрану.
Боравак у замјенским обитељима објема је женама пружио низ нових искустава. Аница се исказала у мужењу коза, док јој чување свиња баш и није ишло од руке. Драженки је замјенски супруг омогуќио да искуси посао ватрогасца, а након 10 дана у обитељи Брозовиќ, ни на трбушни плес више не гледа истим очима.
Забава и нове, необичне ситуације само су дио онога што су Аница и Драженка проживјеле у новим обитељима, а колико је ова замјена промијенила обје жене и њихов поглед на властиту обитељ сазнат ќемо у емисији.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свијет без НАСА-е (2020)

    image
    Истраживања свемира која ради НАСА утјечу на наш свакодневни живот, од свјетске финанцијске мреже до хране коју једемо.
  • Great Indian Railway Journeys (2018)

    image
    Former British Secretary of State for Defence Michael Portillo embarks upon a railway journey across India guided by his copy of Bradshaw's 1913 handbook of...
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Пси с важним пословима (2019)

    image
    Пси нас не престају задивљивати. Интелигентни су, одани и способни за разне ствари за које људи нису. Није чудно да нам помажу у низу послова, а неки су...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.