сезона: 1

епизода: 6 - забавно-документарна емисија

Содржина

Јадранка је незапослена кухарица из питоме Копривнице која је своје кухарске и ине способности усмјерила на свог мужа Роберта, такоѓер кухара по струци, тренутачно запосленог у «Подравци», те синове Николу и Ивана. Уз бригу о домаќинству, Јадранка има и приватни обрт бриге о старијим и немоќним особама, па су дио њиховог домаќинстава и двије бакице. Замјенска мама тако ќе морати окупати и нахранити немоќне старице. Хоќе ли јој се та обвеза свидјети? Хренови воде уобичајени обитељски живот испуњен пријатељима, повременим изласцима, израдом гоблена те бављењем куќним љубимцима, мачком Микијем и боксером Спајкијем.
Јадранка ќе супружничке и мајчинске снаге одмјерити с енергичном Звјезданом, власницом фризерског салона у Великој Горици, гдје живи са супругом Дубравком, трговцем који у слободно вријеме свира бубњеве на «народњацима», те кќерима Саром и Лауром. Обитељ Чрнко је све само не просјечна јер њезини чланови живе врло динамично и немају уобичајен дневни распоред.
И док је самозатајна Јадранка скупљала великогоричка искуства чинеќи неке ствари и први пут, попут клизања са Саром и Лауром те шишања замјенског мужа Дубравка, Звјездана је своју спонтаност показала кроз заједничка кухања с Робертом, играње биљара са средњошколцем Николом те грудање с млаѓим Иваном на првом овогодишњем снијегу. Чак је побиједила и свој страх од паса спријатељивши се са обитељским љубимцем Спајкијем.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Невероватни градитељски промашаји - Поправка (2015)

    image
    Дисцоверy Цханнел пружа гледатељима увид у невјеројатан, а понекад и смије­шан свијет инжењерских заблуда у потпуно новом серијалу Невјеројатне инжењерске...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Amazing Animal Friends (2020)

    image
    Heart warming unusual friendships between unexpected animals from all around the world.
  • Прометеј

    image
    У Прометеју, емисији која популаризира свијет знања и нових спознаја, данас погледајте: У рубрици Биг банг о читању књига као сасвим јединственом феномену...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.