Оценка на корисникот: 6.2/10
(6 гласови)

сезона: 1

епизода: 2 - забавно-документарна емисија

Содржина

Либерална Загрепчанка Весна, хостеса која анимира дјецу на роѓенданима у МцДоналд'су, отиќи ќе у Ријеку у обитељ Виолете, власнице агенције за промет некретнинама, која је по властитом признању конзервативна особа, иако има прилично необичан хоби - тренира ногомет. Весна и њен супруг Маринко имају двоје дјеце, сина Мариа и кќер Уну, којој допуштају неспутано уживање у младости. Весна често изаѓе ван с Уном и њеним друштвом, а мишљења је да куќа не треба увијек бити савршено чиста, што је вјеројатно чини врло пожељном мајком. Хоќе ли је таквом доживјети и Данијела, Марина и Јосип, Виолетина дјеца навикла на извршавање обавеза које им је намијенио отац Предраг? Обитељ Пајтл недавно је купила земљиште на којем планирају изградити велику обитељску куќу, но Весна ќе улогу замјенске мајке и супруге обављати у њиховом садашњем боравишту, тијесном приземљу куќе у којој живи још и обитељ Предраговог брата. Виолета мисли да се не би могла уклопити у неконвенционалну обитељ, па би је ситуација у Веснином дому могла неугодно изненадити.

времетраење: 60 мин

Слики

Мијењам женуМијењам жену

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Amazing Animal Friends (2020)

    image
    Heart warming unusual friendships between unexpected animals from all around the world.
  • Прометеј

    image
    У Прометеју, емисији која популаризира свијет знања и нових спознаја, данас погледајте: У рубрици Биг банг о читању књига као сасвим јединственом феномену...
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.