poster

Алхемија Балкана - Хрватска

Alhemija Balkana

Документарец | Босна и Херцеговина, Црна Гора, хрватска, Северна Македонија, Словенија, Србија

Оценка на корисникот: 8/10

епизода: Alhemija Balkana - Hrvatska - 9

Содржина

Ал Јазеера наставља свој серијал „Алхемија Балкана“ с 15 полусатних епизода о Хрватској. То је путовање од Дубровника до Вараждина, Загреба, Ровиња, Осијека и Вуковара, Славонског Брода и Опатије, Сплита, али и села попут Бањола или Горње Пачетине. У серијалу „Алхемија Балкана“ говоре предсједница Републике Хрватске Колинда Грабар-Китаровиќ, редитељ Рајко Грлиќ, списатељица и глумица Јелена Вељача, директор Загреб Филм Фестивала и власник култног загребачког кина „Еуропа“ Борис Т. Матиќ, Лана Кос, свјетски призната сопранистица, али и многи обични људи који дају свој поглед на данашњу Хрватску.

Слики

Алхемија Балкана - Хрватска

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Länderspiegel (1969)

    image
  • Индија со Рик Стајн (2013)

    image
    Неустрашиви кувар Рик Стајн креќе на невероватну кулинарску авантуру дуж Индијског потконтинента у потрази за савршеним каријем.
  • Златне руке

    image
    Стара изрека каже "што му очи виде, то руке направе". Вештине које ќете имати прилику да видите у серијалу "Златне Руке" на најбољи начин описују менталитет и...
  • Династии (2018)

    image
    Уѓите у свијет династијских борби за моќ и обитељских издаја, који је драматичнији него у било којем роману. Серија снимана више од четири године на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.