poster

Николај и Јулие: серија

Nikolaj og Julie (2002)

Драма | Данска, Норвешка

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 1 - серија

Содржина

'Николај и Јулие' је романтична драма о везама, самачком животу и пријатељству. Серија је то о необичним путовима љубави, о срушеним сновима и надама, али и новим надама и оствареним сновима. Тема ове серије је једна велика љубав и блиска пријатељства. Ово је љубавна прича за цијелу обитељ јер обраѓује догаѓаје које смо сви у животу доживјели или ќемо тек доживјети.
Када су се Николај и Јулие упознали, обоје су одмах схватили да су срели љубав свог живота. Заљубили су се и даље се све догаѓало брзо - вјенчање, куќа из снова, дивно дијете и све што је потребно за сретан живот. Но затим долазе проблеми - треба одржавати љубав и романтику уза све дневне обвезе: одлазак у купњу, кухање, бригу за дијете... Усто, Николај и Јулие имају врло захтјевне послове који им пружају прилику за напредак у каријери, што обоје жарко желе. Николај и Јулие убрзо схваќају да живот није онакав какав су очекивали.
Николај и Јулие окружени су блиским пријатељима. Сви су они меѓусобно повезани на више начина те утјечу једни другима на животе. Николај, Франк и Пхилип стари су пријатељи још од школских дана. Франк је прије неколико година упознао Карину, с којом се вјенчао и има два синчиќа. Једна од Карининих најбољих пријатељица је Јулие, коју Николај упознаје преко Карине.
Николај, Франк и Пхилип власници су малене маркетиншке агенције, а подјела посла је јасна: Пхилип је, на папиру, шеф и његов је задатак привлачење клијената; Франк држи под контролом увијек нестабилне финанције, а Николај је задужен за креативни рад. Агенцију су покренули јер се Николај надао особној и креативној слободи, Пхилип је видио прилику за престиж и добру зараду, а успјели су наговорити и Франка да им се придружи.
Јулие је недавно добила посао правнице у старој, угледној и врло традиционалној одвјетничкој твртци. Карина ондје ради као тајница и увијек је глас разума када завлада каос - било на послу или код куќе. У Јулиену животу врло је важна њезина млаѓа сестра Сøс, која је помало наивна и воли уживати у животу. Сøс је увјерена како је чека успјешна глумачка каријера, но док чека велику улогу која ќе је лансирати меѓу звијезде мора радити разне послове да би могла плаќати режије. Тако доспије на посао тајнице у Николајеву маркетиншку агенцију.

Радња нове данске серије врти се око живота шестеро пријатеља те како безнадних тако и смијешних ситуација у којима се налазе.
---

1. епизода

Николај и Јулие од првога трена када су се срели знају да су пронашли сродну душу. Они заљубе се, а након тога се све остало брзо догодило: вјенчали су се, створили куќу из снова и добили дивно дијете. Но свакодневни живот захтијева одласке у купњу, кухање ручка и одлазак у вртиќ по дијете. Николај и Јулие у томе се не сналазе најбоље, иако сви њихови пријатељи у њима виде савршени пар. Но око једнога нема двојбе - Јулие је љубав Николајева живота.

Слики

Николај и ЈулиеNikolaj i Julie 01Nikolaj i Julie 02Nikolaj i Julie 03Nikolaj i Julie 04Nikolaj i Julie 05Nikolaj i Julie 06Nikolaj i Julie 07Nikolaj i Julie 08

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Режи ме (2003)

    image
    Доктори Сеан МцНамара (Дyлан Wалсх) и Цхристиан Троy (Јулиан МцМахон) најбољи су пријатељи и партнери у МцНамара/Троy, популарној клиници за пластичну кирургију...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.