сезона: 5

епизода: 6 - лифестyле емисија

Содржина

Кад би архитектура могла бити аеродинамична, таква би била нова зграда Феррарија у Модени. Особитост зграде музеја лежи и у чињеници да футуризам нове, сувремене архитектуре одлично кореспондира са старом родном куќом Енза Феррарија. Управо тамо вас водимо у рубрици „Дизајнерски простор. Како би боравак на отвореном био још угоднији показат ќемо вам како опремити терасу, док у младеначкој купаоници зид ќе уредити познати загребачки графитер, дизајнер и илустратор Лунар. У „Макеоверу ќемо на примјеру готове купаонице показати како их боље искористити и учинити лијепшим и функционалнијим.

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.