сезона: 6

епизода: 3 - Dirty Talk

Содржина

Без обзира јесте ли тек проходали, заручили се или сте веќ дуже у браку, сви требају знати за правила игре у школи за парове!
Неки парови строго се држе правила у вези, док други за њих не маре. Без обзира у којој се животној фази налазили, сви они ќе се кад-тад морат носити са свим препрекама, преокретима и обавезама које доносе љубавне везе, баш као и два пара и један окорјели нежења које пратимо у серији „Правила игре. Јефф (Патрицк Wарбуртон) и Аудреy (Мегyн Прице) у дугогодишњем су браку, а њихов однос је веќ одавно постао пријатељски, за разлику од њихових тек недавно заручених сусједа Адама (Оливер Худсон) и Јеннифер (Бианца Кајлицх). И док се Јефф, који изгледа као оличење мачо супруга и алфа-мужјака, свим силама труди ослободити брачних окова које му намеќу свакодневне женине обвезе, неописиво згодни Адам задовољан је својом везом. Иако му се понекад зна догодити да под Русселловим утјецајем почне кокетирати, Адам увијек остаје вјеран својој Јеннифер, прелијепој заручници која полуди од љубоморне на сваку дјевојку на коју њезин драги баци поглед. Њиховом друштву увијек се прикључи и Русселл (Давид Спаде), самац који је у сталном лову на жене и који отворено признаје како то слободњаци гледају на људе у вези. Занимљива петорка ќе сазнати да је живот, без обзира на то гдје се налазили, пун компликација, сукоба и различитих стајалишта, у којем, уствари, не постоје задана правила која треба слиједити.
Иако је имала успјешну гледаност прве сезоне, друга сезона серија „Правила игре тешком муком се пробијала на љествици гледаности због једног од највеќих штрајкова сценариста у повијести Холлywоода 2007. године. Од наручене 24, приказано је било само 15 епизода у подужем периоду који је трајао 9 мјесеци. Меѓутим, сценаристи успјешног серијала „Сви воле Раyмонда и продукцијска куќа Адама Сандлера, који потписују ову серију, нису одустали од њезина приказивања на националном америчком каналу ЦБС на којем је прошле године доживјела седму сезону и јубиларну стоту епизоду.
Љубав је одувијек била занимљива тема хумористичних серија, но за разлику од осталих сличних серијала, „Правила игре могла су се похвалити и бриљантно окарактеризираним ликовима, лукавим дијалозима, бритким хумором и одличном глумачком поставом коју чине Патрицк Wарбуртон (серије "Сеинфелд", "Малцолм у средини", "8 једноставних правила"…, те филмови "Људи у црном ИИ", "Улови Сматра", "Тед"), Давид Спаде (филмови "Пустоловине једног идиота", "Томмy Боy", те серије "8 једноставних правила"…, "Јуст схоот ме"), Мегyн Прице (серија "Под казном до смрти"), Оливер Худсон (син Голдие Хаwн и Билла Худсона, филмови "Гоинг Греек", "Старци 2"), те Бианца Кајлицх (серије "Фрикови", "Скривена мета").
Унаточ сталном мијењању термина емитирања, серија је формирала завидно гледатељство у свих седам сезона, као и двадесетак номинација за престижне награде Еммy и Теен Цхоице.

Слики

Школа за паровеШкола за паровеШкола за паровеШкола за паровеШкола за паровеШкола за парове

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Два и по мушкарца (2003)

    image
    Цхарлие (Цхарлие Схеен) и Алан Харпер (Јон Црyер) су два брата који се, унаточ томе што су потпуне супротности, ипак на крају добро слажу. Мало је тога што им је...
  • Заљубљени нежења (2015)

    image
    Једна сасвим обична девојка добија понуду коју не може да одбије, да освоји најпожељнијег нежењу у граду, а потом и да га остави... И то за новац! Када...
  • Како сам упознао вашу мајку (2005)

    image
    Без неког посебног повода остарјели Тед Мосбy (Јосх Раднор) једног је дана посјео кќер и сина како би им потанко испричао низ догаѓаја који су претходили...
  • Бубалици (2007)

    image
    Ленард и Шелдон се цимери и брилијантни физичари. Тие се беспрекорни умови кои знаат како функционира вселената. Но, ова знаење не им помага во комуникацијата со...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.