“Школа за парове” хумористична је серија о често збуњујуќим фазама веза проматраних каткад замуќеним погледима недавно зарученога пара Адама и Јеннифер, изморенога брачног пара Јеффа и Аудреy те њихова пријатеља Русселла, самца у лову на жене. Сазнат ќе да је живот, без обзира на то гдје се налазили, пун компликација, сукоба и различитих стајалишта. То је свијет у којем је тешко доќи до спознаје јер не постоје задана правила која треба слиједити, али када се то ипак постигне, задовољство је непроцјењиво.
Јефф је финанцијски менаџер и оличење алфа-мужјака, Аудреyн мачо супруг. Воли спорт и избјегава све што имало подсјеќа на осјеќаје. Аудреy и он оличење су брачног живота са свим проблемима које он подразумијева. У браку је Јефф она несретнија половица пара, а као и сваки муж, на сваки се начин покушава ослободити женине “папуче”. Унаточ пргавом карактеру, Јефф воли Аудреy и не може без ње. Сродну душу налази у Адаму, јер је он једини који га може разумјети (будуќи да је Адам заручен). Јеффово понашање носи своје предности и недостатке, а гледатељима носи салве смијеха.
Русселл је призма кроз коју можемо проматрати како слободњаци гледају људе у вези. Он је површан женскар, самац и пријатељ с Бингхамима и с Адамом и Јеннифер. Његови заводнички трикови и заправо велико срце чине га омиљеним ликом у серији.
Јеннифер је лијепа и каризматична Адамова заручница и опрашта му све погрешке јер је згодан и заправо јако добар тип. Она изгледа савршено и може освојити сваког мушкарца, али једини мушкарац који је занима је Адам и она га чува свим силама. Као и свака нормална особа која је у вези с јако привлачним партнером (јер Адам је љепотан), Јеннифер је изразито љубоморна на сваку дјевојку на коју њезин драги баци поглед. Јеннифер је јака, али и веома осјеќајна. Изгледа беспријекорно и свакому мушкарцу може завртјети главу. Нажалост, њу занима само Адам.
Адам је згодан, осјеќајан и изразито наиван Русселлов сурадник. Он је Јенниферин заручник и Јеффов и Аудреyн сусјед. За разлику од Јеффа, Адам је задовољан својом везом. Иако му се каткад зна догодити да под Русселловим утјецајем почне кокетирати, увијек остаје вјеран својој Јеннифер. Он је дечко којег би свака дјевојка пожељела.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.