poster

Žene sa Dedinja

Žene sa Dedinja I. (2011)

Комедија, Драма | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Серија је прозвана балканским 'Сексом и градом', а друга сезона с нестрпљењем је дочекана ове јесени у Србији. Осам наставака снимљених на локацијама београдског насеља Дедиње те више од тридесет локација диљем Београда. Своју прву телевизијску епизодну улогу у 'Женама с Дедиња' остварила је и пјевачица Наташа Беквалац која тумачи пјевачицу у невољи.
Радње серије се одвија у елитном београдском насељу у којем се упознајемо с причом о четири модерне, али потпуно различите жене. Чарна (Анѓељка Стевиќ), Клара (Ирена Мичијевиќ), Валерија (Маја Новељиќ) и Алиса (Лена Богдановиќ) живе раскошан и наизглед испуњен живот, али свака на свој начин покушава пронаќи начин како остварити истинску среќу.
Поједини глумци ове серије веќ су познати хрватској публици. Горан Радаковиќ имао је епизодну улогу у серији 'Наша мала клиника' и 'Вратит ќе се роде' док су Мају Новељиќ гледатељи могли упознати у теленовели 'Љубав у залеѓу'. Лена Богдановиќ остварила је улогу у 'Уроти', а младог Милутина Милошевиќа гледатељи су недавно могли видјети у епизодној улози Тристана у хит серији 'Ларин избор'.

Прича почиње када се Чарна и њен супруг Мартин Малбаш доселе у отмјено ексклузивно насеље Дедиње. Мартин је велика глазбена звијезда која заузима прва мјеста на ТОП љествицама. На Дедињу живе Клара, успјешна одвјетница из старе познате обитељи, Валерија, домаќица која се одрекла каријере због обитељи те Алиса, талентирана и успјешна умјетница. Чарна се ускоро спријатељи с ове три жене. Наизглед идиличан живот добростојеќих жена крије многе тајне, уцјене, сексуалне афере, прање новца, лажно очинство, варање у коцкарници те један леш у Чарнином дворишту. Све тајне жена зна њихов заједнички психоаналитичар, доктор Роси и његова препредена млада љубавница, која је прво Алисина, а потом и Чарнина куќна помоќница. Као и све жене, ове с Дедиња имају многобројне животне проблеме. Чарна има опсесивну потребу да постане мајка, Клара жељу да се дочепа супруговог новца, Валерија има комплекс ниже вриједности, а Алиса је овисна о сексу. 'Жене с Дедиња' су модерне, сензуалне и посвеќене тежњи открити живот који би испунио празнине у њиховим животима.


АНЃЕЛКА СТЕВИЌ (Чарна)
Анѓелка је роѓена у Пожаревцу, а глуму је дипломирала на Академији драмских умјетности у Новом Саду. Остварила је улогу у представама 'Куќи', 'Вријеме забаве' и 'Кабаре кабаре'. У телевизијски опус Анѓелке убрајају се 'Улица липа', 'Горки падови' те насловна улога у серији 'Жене с Дедиња'. Ова глумица је и водитељица емисије '48 сати свадбе' на телевизији Пинк. У коловозу ове године лијепа је глумица постала мајка малог синчиќа. Годину прије удала се за Дарија Прпиќа, власника једног познатог ресторана.

МАЈА НОВЕЉИЌ (Валерија)
Маја је црногорска глумица роѓена 1996. године у Подгорици. Као мала плесала је балет, а веќ с осам година добила је улогу у дјечјем серијалу 'Јоле, Јоле'. Њезин три године млаѓи брат ради као креативни директор у тиму познатог пјевача Жељка Јоксимовиќа. Удана је за Небојшу Ромчевиќа, а заједно с њим има сина Николу. Хрватској публици Маја је позната по улози у серији 'Љубав у залеѓу' у којој је главну улогу тумачила звијезда Лариног избора Филип Јуричиќ. У њезин телевизијски опус спадају улоге у серијама 'Стижу долари 1 и 2', 'Метла без дршке' те 'Љубав и мржња'.

ИРЕНА МИЧИЈЕВИЌ (Клара)
Ирена је роѓена 12. просинца 1972. године у Београду. У њезин филмски опус спадају улоге у филмова 'Бyрон', 'Мали свијет', 'Андреа', 'Пун мјесец над Београдом', а глумила је у серијама 'На слово, на слово' и 'Заувијек млад'. Ова глумица је била велика глумачка нада своје генерације те је у доби од 20 година остварила улогу Офелије у 'Хамлету'. Након тога глумица се одселила у иноземство. Тамо је добила улогу у серији 'Цоронатион Стреет', најдуговјечнијој британској сапуници.

ЛЕНА БОГДАНОВИЌ (Алиса)
Лена је роѓена 29. просинца 1974. у Новом Саду. Остварила је улогу у серији 'Плави воз' из 2012. године. Хрватска публика могла ју је упознати у серији 'Урота'. Осим у тој серији тумачила је улоге и у 'Идеалним везама' и 'На слово, на слово' . Остварила је многобројне филмске улоге, а глумила је и у талијанским филмовима 'Смрт честите дјевојке' , 'Пљачка трезора', 'Матилда' те у мини серији 'Царство'. У филму 'Матилда' Лена је глумила заједно с Јеремyјем Иронсом. Отац јој је новинар, ујак редатељ, а сестра оперна пјевачица.

Слики

Žene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa DedinjaŽene sa Dedinja

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Kreuzfahrt ins Glück (2007)

    image
    "Das Traumschiff" spin-off follows two wedding planners and the couple that hired them. They are all traveling on a German cruise ship where the couple is about...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.