poster

Seis hermanas

SEIS HERMANAS (2017)

Режисер: Manu Gómez, Inma Torrente

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 230

Содржина

Шест сестара младе су жене из богате и цијењене обитељи Силва. Након очеве смрти шест сестара постаје одговорно за очеву творницу. Оне су потпуно различите и маштају о различитим стварима, а животи ќе их одвести у разним смјеровима које нису могле предвидјети.
Адела (Целиа Фреијеиро) је најстарија сестра, она је дарежљива и доброќудна те доноси готово све одлуке у обитељи. Бланца (Мариона Тена) је изразито драга, с израженим стилом, заручена је за Родолфа (Фернандо Андина), но заљубљена је у некога другог. Диана (Марта Ларралде) вјерује како се жене премало цијени те иако не пронаѓе љубав свог живота, судбина има друге планове за њу. Францисца (Мариа Цастро) потајно пјева и њезин је сан да постане пјевачица и пјева оперу. Целиа (Цандела Серрат) машта о томе да студира и пише те схвати како има романтичне осјеќаје према својој колегици Петри (Царлота Олцина). Најмлаѓа сестра Елиса (Царла Диаз) размажена је и наметљива те сања о томе да пронаѓе мушкарца с којим ќе основати обитељ.

Слики

Seis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanas

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Инга Линдстрьом (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.