сезона: 1

епизода: 125

Содржина

Што се догоди када на врхунцу каријере у једној бизарној секунди изгубите све за што сте годинама радили? Ален Стошиќ (Марко Браиќ) звијезда је ногометног клуба Цроатиа пред којим је трансфер живота у Шпањолску. Када у бизарној несреќи тијеком процесије у родном Камену озлиједи веќ озлијеѓено кољено, Ален мора почети испочетка. Тридесете га окрутно дочекају, трансфер пропадне, а доживи и крах везе с некадашњом миссицом Кристином (Арија Ризвиќ). Из грижње савјести, јер је управо она скривила његову несреќу, млада одвјетница Маја Ромиќ (Теа Шимиќ) преузима Аленов судски процес с похлепном му бившом дјевојком. Када Аленова каријера нагло пропадне, руше се сви снови његова оца Мирка (Емир Хаџихафизбеговиќ), који сада мора пронаќи нови начин да достигне толико жељени успјех. На екране РТЛ-а стиже драмска серија са елементима хумора иза серије стоји препознатљиви тим састављен од аутора Мирне Миличиќ, Владе Булиќа и Горана Рукавине. Важност обитељи, амбиција, љубав, новац- главне су то нити водиље којима су се водили творци серије, а мајстори свог посла и овог пута испоручили су врхунски, духовит сценариј, наслоњен и на динамичну хрватску свакодневицу. Некретнине, ногомет и новац горуќе су теме хрватског друштва, а у том контексту одвија се и фабуларна нит серије, која је окупила сјајну глумачку екипу састављену од плејаде легендарних глумаца с ових простора, али и младих нада. Главна мушка улога припала је младом и талентираном Марку Браиќу као Алену Стошиќу, док се у насловној женској улози нашла сјајна Теа Шимиќ. Гледатељи ќе имати прилике у улози главне негативке пратити изврсну Арију Ризвиќ, а сјајна је вијест да се након низа година на хрватске екране враќају и прослављени Емир Хаџихафизбеговиќ те Франо Ласиќ, које ќемо први пут у њиховим каријерама гледати како играју заједно. Серија доноси и ликове снажних жена, које ќе велики дио заплета и расплета серије држати у својим рукама. Меѓу њима гледатељи ќе имати прилике пратити сјајне Андријану Вицковиќ, Ивану Кризманиќ, Милу Елеговиќ, Надију Цвитановиќ, Петру Дуганџиќ, Бугу Шимиќ, Нивес, Ану Бегиќ Тахири, а ту су и Филип Јуричиќ, Кристијан Угрина, Марко Петриќ, Славен Кнезовиќ, Јосип Бракус, Јанко Ракош, те Жарко Радиќ и Нада Гачешиќ Ливаковиќ, које искуснији гледатељи памте из култних 'Капелских кресова'.

Слики

Сан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан сноваСан снова

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.