poster

Трее Хилл: серија

One Tree Hill (2003)

Драма | САД
Режисер: Mark Schwahn

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 8

епизода: 1 - серија

Содржина

Након више од 150 епизода стигли смо и до осме сезоне ове популарне ТВ серије. Наши омиљени ликови и даље траже свој пут кроз живот. Но најбоље тек треба доќи.
У овој сезони сретна и задовољна Брооке Давис (Сопхиа Бусх), заручена за Јулиана Бакера (Аустин Ницхолс), ухватит ќе се у коштац с планирањем њихова вјенчања.
Натхан Сцотт (Јамес Лаффертy) припремат ќе се за другу сезону у НБА-у, а његова жена Халеy (Бетханy Јоy Галеотти) родит ќе њихово друго дијете. На почетку осме сезоне животи Qуинн (Схантел Вансантен) и Цлаyа (Роберт Буцклеy) висјет ќе о нити након што их је Катие (Аманда Сцхулл) настријелила.
Моутх (Лее Норрис) и Миллицент (Лиса Голдстеин) тражит ќе своју среќу у љубави и животу, као и млада глумица Алеx Дупрé (Јана Крамер) и пипничар Цхасе (Степхен Цоллетти).
Серија приказује проблеме с којима се млади у касним двадесетима сусреќу, али истовремено наглашава животне вриједности, као што су љубав, среќа, здравље, пријатељство, каријера и обитељ.
Аутор серије је Марк Сцхwахн који је уједно и један од продуцената заједно с Микеом Толлином, Брианом Роббинсом, Јоем Даволом и Грегом Прангеом.
---

1. епизода:

У првој епизоди осме сезоне Трее Хилла екипа се враќа из Уте и суочава се с весељем, тугом и неизвјесношќу које им је излет донио.
Брооке и Јулиан су се заручили, Халеy је дознала да је трудна, а животи Цлаyа и Qуинн висе о нити.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вампирски дневници (2009)

    image
    Не знате све о вампирима, баш као ни Елена Гилберт, главна јунакиња изврсне Wарнерове серије. Но Елена ќе сазнати и више него што је хтјела када се двојица...
  • Unter weißen Segeln (2004)

    image
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.