poster

Spavači

Kleine Doekoe (2022)

Руската Федерација
Режисер: Max Porcelijn, Robert De Hoog

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Радња серије одвија се 2013. године у Москви. После напада терориста на руску амбасаду у Либији, услед чега је више лица из амбасаде изгубило живот, ФСБ сумња да би следеќи напад могао да се деси у самој престоници. Меѓутим, током истраге открива се да је претња заправо много озбиљнија. Агенти руске Федералне службе безбедности (ФСБ) боре се против пете колоне и "спавача" ЦИА-е који настоје да изазову хаос и онемогуќе споразум о извозу гаса у Кину.

Слики

SpavačiSpavačiSpavačiSpavačiSpavači

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мочвара (2020)

    image
    У узаврелом граду Београду манијак на изузетно суров, ритуалан начин убија три жене. Жртве спаја слободоуман стил живота, и то што су мајке синова. Синова који...
  • Клан (2020)

    image
    “Клан” је серија аутора Бобана Скерлиќа која, у осам епизода, драмским и трагикомичним тоном приказује два провинцијална пробисвета и њихово пробијање до врха...
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.