poster

Вјенчани, самци, остало: серија

Married Single Other (2009)

Драма | Обединетото Кралство
Режисер: Charles Martin

Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

епизода: 4 - Chink

Содржина

Еддие наговори Лиллие да проведе дан у болници на претрагама. Иако она не вјерује да мирис спаљене гуме ишта значи, невољко пристаје.
Дицкие покушава бити сам и усамљен у својој камп куќици, но стално га ометају. Гина га успије наговорити да коначно крене даље. И док обавља куповину, упозна дјевојку. За то вријеме Бабс се присјеќа свих лијепих тренутака и одлучи посјетити Дицкиеја ту вечер. Но дочека је неугодно изненаѓење.
Гина позива Харрyја на плес. Он је пресретан јер је у њу потајно заљубљен. Но Гинини мотиви нису исти као Харрyјеви и чека га разочарање.
Цлинт је одушевљен својом самоконтролом. Само је пољубио егзотичну плесачицу! Али Аббеy сагледава ситуацију сасвим друкчије кад на мобителу види поруку од "Фабиане". Први пут у животу Цлинт схваќа да је заљубљен и даје све од себе не би ли опет придобио Аббеy.

Извршни продуценти: Андy Харриес, Францис Хопкинсон, Хуго Хеппелл, Петер Соутер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Породица мог оца (2016)

    image
    Као познати пословни човек, Кемал живи животом на ком би му сви позавидели, са својом женом Сузан и децом Мертом и Чичек које јако воли. Инцидент који задеси...
  • Дивља земља (2017)

    image
    Исабел Монталбáн, дјевојка из града, одлази живјети у село у којем живе родитељи и два брата Анíбала Отера, њезина мужа. Па ипак, нитко још не зна да ќе долазак...
  • Приказни за бури (2019)

    image
  • Следоред (2018)

    image
    Логан Рој и неговите четири деца контролираат еден од најголемите медиумски конгломерати на светот. „Следоред“ го прикажува семејството Рој додека ја планираат...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.