poster

Исцрпување на водите од океаните

Drain the Oceans (2018)

Документарец, Историски, Mистерија | Австралија, Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

Исушивање океана открива скривене тајне и изгубљене светове, користеќи најсавременију технологију, прелепу фотографију и мишљења најбољих поморских археолога. Серија доноси невероватне нове појединости о историји људске цивилизације, откривајуќи потопљене бродове и изгубљене градове.

Слики

Исцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океанитеИсцрпување на водите од океаните

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ku Klux Klan: An American Story (2020)

    image
    A look back at years of largely unpunished violence committed from 1865 to the present day by the Ku Klux Klan, the "oldest terrorist group in the United States".
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
  • Тарих

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.