poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 7 - серија за дјецу

Содржина

Флис очајнички жели спасити Огееја којега је отео Кхелиоз, али не може кренути у потјеру за Валигатом док не поправе труп Олујнога јахача па пожурује тај посао. Насеље у меѓувремену узнемири приједлог да се смање порције воде, што Макyна потакне да предложи да се вода допуни из спремника с имања. Луце је увјерена да Макyн има везе с тим што је спремник празан па претражи његово склониште, али ништа не наѓе. Луце послије моли Флис да разговара с Wеролдом о Хинторовој пријетњи да ќе преузети контролу, али Флис то одбија, одлучна да што прије спаси Огееја. Луце је љута и враќа Флис њезин медаљон (који је добила у другој епизоди). Флис је узрујана због Луцеина негативна одговора, али ипак с дјечацима креќе у потрагу за Огеејем. Флис на мору успије ловити Огеејев сигнал и друштво се запути на Први оток. Спасе Огееја, али Олујни јахач процури због Флисиног ужурбаног поправка. Кхелиоз за то вријеме бјежи. Док друштво поправља Олујнога јахача, опкољују их Аркодијци.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
  • Аутоцеста изванземаљаца (2019)

    image
    Низ недавних опажања УФО-а Цхуцка Зукоwског и његов тим одводи у Миссоури, гдје се у Пиедмонту 1973. године догодио инцидент са свјетлима. Је ли се повијест понавља?
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.