poster

WWE Smackdown

WWE SmackDown! (1999)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1388

Содржина

Попут „Раw“, братски WWЕ „Смацкдоwн” спектакл нешто је млаѓи те се приказује од 1999., али је једнако популаран те се одржао у 163 арене, 148 градова широм свијета, славеќи своју 900. епизоду у 2016. Првобитни сет на “Смацкдоwну” укључивао је улаз и позорницу овалног изгледа с огромним титантрон екранима, на којима се показивао улаз бораца и свирале су се пјесме кечера, по чему се „Смацкдоwн“ разликовао до “Раwа”. Једна од легенди WWЕ и „Смацкдоwна“ је Дwаyне Јохнсон, у рингу познатији као Тхе Роцк, често је знао говорити да је он владар „Смацкдоwна“ јер је схоw добио назив према његовој узречици "Лаyетх тхе смацкдоwн", но с тим се сигурно неќе сложити Јохн Цена, који је од 2001. судјеловао у WWЕ, с временом се упустио у реперску каријеру, коју је фино укореграфриао у свој кечерски лик, што му је донијело и додатну атракцију у „Смацкдоwну“, да би касније преузео другачији улогу па је прозван најсвестранијим кечером икада, а по многима и једним од највеќих свих времена.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • UEFA Europa League

    image
    УЕФА Лига Европа (скратено како УЛЕ), претходно познато како Куп на УЕФА, е годишно фудбалско клупско натпреварување организирано од УЕФА. Денес УЕФА Лига Европа,...
  • Kite Masters

    image
  • Џудо

    image
  • Canoe Sprint European Championships

    image
    The Canoe Sprint European Championships is an international canoeing and kayaking event organized by the European Canoe Association (ECA).
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.