Попут „Раw“, братски WWЕ „Смацкдоwн” спектакл нешто је млаѓи те се приказује од 1999., али је једнако популаран те се одржао у 163 арене, 148 градова широм свијета, славеќи своју 900. епизоду у 2016. Првобитни сет на “Смацкдоwну” укључивао је улаз и позорницу овалног изгледа с огромним титантрон екранима, на којима се показивао улаз бораца и свирале су се пјесме кечера, по чему се „Смацкдоwн“ разликовао до “Раwа”. Једна од легенди WWЕ и „Смацкдоwна“ је Дwаyне Јохнсон, у рингу познатији као Тхе Роцк, често је знао говорити да је он владар „Смацкдоwна“ јер је схоw добио назив према његовој узречици "Лаyетх тхе смацкдоwн", но с тим се сигурно неќе сложити Јохн Цена, који је од 2001. судјеловао у WWЕ, с временом се упустио у реперску каријеру, коју је фино укореграфриао у свој кечерски лик, што му је донијело и додатну атракцију у „Смацкдоwну“, да би касније преузео другачији улогу па је прозван најсвестранијим кечером икада, а по многима и једним од највеќих свих времена.

Беше на каналите:

RTL2  Sport1 DE  

Препораки
  • Abu Dhabi Grand Slam

    image
    Абу Дхаби Гранд Слам Јиу-Јитсу Wорлд Тоур (познат као Абу Дхаби Гранд Слам) је серија меѓународних турнира бразилског јиу-јитсуа, који се одржавају сваке године,...
  • X Games

    image
  • World of Free Sports

    image
    Showcasing an exclusive selection of the most prestigious action and outdoor sporting events in the world, including base jumping, ski & snowboard action,...
  • Спорт

    image
    Ви носиме преглед на најважните спортски настани и новости од земјата и светот во вашиот дом. Дознајте ги првите резултати од големите натпреварувања!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.