poster

Милленниум

Del 5 - Luftslottet som sprängdes (2010)

Акција, Криминал, Mистерија, Трилер | Шведска, Германија
Режисер: Daniel Alfredson

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.8/10

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Двије тешко озлијеѓене особе запримљене су на хитни пријем болнице Сахлгренска у Гöтеборгу. Једна од њих је убојица с тјералице Лисбетх Саландер, која је погоѓена метком у главу и мора на хитну операцију; друга особа је Александар Залаченко, старији мушкарац којег је Лисбетх напала сјекиром. Лисбетх снује освету мушкарцима који су јој нанијели зло и, још важније, освету државном суставу који јој је упропастио живот.

Слики

МилленниумМилленниумМилленниумМилленниумМилленниумМилленниумМилленниум

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • На паранормалном задатку (2017)

    image
    Комедија о партнерству две супротне личности - циничног скептика и генијалног "правог верника" у паранормално - који добијају задатак да истражују необјашњене...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.