poster

Селџуци: Алпарслан: Серијски програм

Alparslan: Buyuk Selcuklu (2021)

Режисер: Sedat Inci

сезона: 1

епизода: 50 - Серијски програм

Содржина

50. епизода -
Након што открије да је Буст под Бозановом контролом, Алпарслан жели уќи у град као заробљеник и спасити своју сестру. Акча одлази у Васпуракан како би спасила Акинај. Сулејман говори Бозану да су принчеви ослобоѓени и нуди му прилику да се преда. Алпарслан се враќа у племе, али сазнаје да је Акча отета. Акинај говори Акчи да је њен син жив, али Акча је увјерава да не зна ништа о томе. Јинал-бег долази код султана Турула и нуди му помоќ у рјешавању проблема с Бозаном. Бозан тражи помоќ од Бизанта како би одбио нападе Селџука.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • The Roosevelts: An Intimate History (2014)

    image
    A documentary that weaves together the stories of Theodore, Franklin and Eleanor Roosevelt, three members of one of the most prominent and influential families in...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Весели дворски шутови

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.